Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Ismétlés!!!

2014.03.30

 Sajnos április 7-étől újra ismételni fogják a Violettát a 41. résztől.
Májusban már vége is az 1. évadnak, reméljük hamar elérkezik Magyarországra a 2. évad.
Az áprilisi ismétlés lesz az utolsó, utána már csak új részeket adnak. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Érdekesség Martina Stoessel-ről (Viluról)

2014.03.03

Martina Stoessel egy argentin színésznő és énekesnő. Ő a legismertebb karakter a Violetta nevu latin-amerikai sorozatból.
Korai élete és karrierjének kezdete:
1997-ben született, Alejandro Stoessel és Mariana Muzlera lánya, egy bátyja van akit Francisco-nak hívnak.
Fiatalon képezte ki hangját,megtanult zongorázni és kifejlesztette a tánctudását. Az első megjelenése a televízióban 2007-ben volt,amikor is egy kisebb szerepet kapott egy telenovellában Argentínában a "Patito Feo"-ban. Később 2011-ben, Stoessel részt vett Shannon Saunders "The Glow" című szám spanyol verziójának elkészitésében, az úgynevezett "Tu Resplandor"-ban, ami a Disney Princess: Fairy Tale Songs cimű albumon található sok más dallal együtt. Ő énekli a 2011-es év a latin-amerikai Disney Channel december 31.-ei ünneplő számát, ami a következő év márciusában került bele egy a programhoz kapcsolódó összeállitásba.
Karrierje eddigi folyamata:
2011-ben, Martina kapja a vezető szerepet a Disney Channel új "Violetta" cimű sorozatában, ahol ő játssza Violetta Castillo karakterét. Ő énekli a sorozat betét dalát,ami április 5-én jelent meg, 2012-ben és a címe "En mi mundo" lett, valamint ő énekli az olasz verziót a "Nel mio mondo"-t is. Ennek a sorozatnak a kapcsán megnyerte a Kids' Choice Awards Argetínai a" Legjobb női újonc" díját. Az amerikai változatba is nominálva volt a "Kedvenc latin muvész" kategóriába.
2013-ban megerősítette hogy továbbra is benne lesz a telenovellában, és ugyanazt a szerepet fogja kitölteni benne.
 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1

Violetta

2014.03.03

Minden hétköznap 18:05-kor!

Lemaradtál?

Nézd meg újra aznap 21:55-kor vagy másnap (hétköznap) 14:20-kor!! 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Érdekesség Diego Ramos-ról (Vilu apjáról)

2014.02.25

Érdekesség:

- Natalia Oreiroval több sorozatban is együtt alakítottak, így mára már jó barátokká váltak.

- Egy iskolába járt Luisina Brandoval és Berta Goldenberggel.

- Már 2017-re is van szerepe.

- Pár évvel ezelőtt bevalotta, hogy meleg.
 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1

FIGYELEM!!!

2014.02.25

FIGYELEM!!!
A Violetta című sorozatot körülbelül 20-25 részenként ismétlik, mert fordítás alatt van! De még midnig jobb újra nézni a régi részeket, mint a semmit! :)

Nem sokára fojtatják a 41-es résztől. Ti is várjátok már?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Martina Stoessel (Violetta Castillo)

2014.02.25


 

2009-ben szerepelt a Patito Feo argentin sorozat első évadában Martina szerepében Fito Bernardi egyik asszisztenseként,  valamint ugyanebben a sorozatban Leandro barátjának, Annának gyermekkori énjét is eljátszotta.

2011-ben részt vett Shannon Saunders The Glow című dalának spanyol változatában, a Tu Resplandorban, amely a Disney-hercegnők dalainak egyike. Szintén elénekelte ezt a változatot a dél-amerikai Disney Channel 2011. december 31-ei évzáró eseményében, a Celebratónban. A dal később bekerült a műsor válogatásába és a következő év márciusában adták ki.

2010-ben Stoessel elnyerte a főszerepet a Violetta című sorozatban, a dél-amerikai, az európai, a közel-keleti és a dél-afrikai Disney Channel közös produkciójában, ahol Violetta Castillo szerepét játssza. Stoessel énekli a 2012. április 5-én bemutatott, En mi mundo című bevezetőjét, valamint az olasz (Nel mio mondo) és az angol (My own world) változatát is. Ezzel a szerepével díjat is nyert: a Kids' Choice Awards Argentina 2012-es „Női Újonc” díját, valamint nevezve lett az USA-beli változatára is, a Nickelodeon Kids' Choice Awardsra is, a „Kedvenc Latin Színész” kategóriában.  

Ezeken kívül énekelt még egy-két dalt a sorozat albumairól. Szerepelt még a dél-amerikai Disney Channel The U-Mix Show és a Disney Planet című műsoraiban is. 2013-ban megkapta továbbra is ugyanazt a szerepet a sorozatban, valamint a sorozat által ihletett előadás főszerepére is felkérték, sőt, a Szörny egyetem című film olasz változatában ő adta Carrie hangját is.

2013. augusztus 10-én Stoessel a sorozat  többi tagjával szerepelt az UNICEF televíziós jótékonysági rendezvényén, az Un sol para los chicoson, ahol a Ser mejor és az En mi mundo című dalokat adta elő. Ő énekli a Libre soy és az All'Alba sorgerò című dalokat is, az angol Let It Go spanyol és olasz változatát is, mely a Disney animációs filmjének, a Jégvarázsnak a főcímdala.
 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 2