Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekesség Martina Stoessel-ről (Viluról)

2014.03.03

Martina Stoessel egy argentin színésznő és énekesnő. Ő a legismertebb karakter a Violetta nevu latin-amerikai sorozatból.
Korai élete és karrierjének kezdete:
1997-ben született, Alejandro Stoessel és Mariana Muzlera lánya, egy bátyja van akit Francisco-nak hívnak.
Fiatalon képezte ki hangját,megtanult zongorázni és kifejlesztette a tánctudását. Az első megjelenése a televízióban 2007-ben volt,amikor is egy kisebb szerepet kapott egy telenovellában Argentínában a "Patito Feo"-ban. Később 2011-ben, Stoessel részt vett Shannon Saunders "The Glow" című szám spanyol verziójának elkészitésében, az úgynevezett "Tu Resplandor"-ban, ami a Disney Princess: Fairy Tale Songs cimű albumon található sok más dallal együtt. Ő énekli a 2011-es év a latin-amerikai Disney Channel december 31.-ei ünneplő számát, ami a következő év márciusában került bele egy a programhoz kapcsolódó összeállitásba.
Karrierje eddigi folyamata:
2011-ben, Martina kapja a vezető szerepet a Disney Channel új "Violetta" cimű sorozatában, ahol ő játssza Violetta Castillo karakterét. Ő énekli a sorozat betét dalát,ami április 5-én jelent meg, 2012-ben és a címe "En mi mundo" lett, valamint ő énekli az olasz verziót a "Nel mio mondo"-t is. Ennek a sorozatnak a kapcsán megnyerte a Kids' Choice Awards Argetínai a" Legjobb női újonc" díját. Az amerikai változatba is nominálva volt a "Kedvenc latin muvész" kategóriába.
2013-ban megerősítette hogy továbbra is benne lesz a telenovellában, és ugyanazt a szerepet fogja kitölteni benne.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csizmazia.dorka@freemail.hu

(Dóri, 2014.03.03 13:22)

nagyon jó az oldalad nekem is van egy violettás oldalam látogasd az enyémet is www.viole.eoldal.hu
Köszi